Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Jaké pasažéry vozí tajně v noci do Německa přistávající letadla?

By  srp 02, 2017

Z Německa přicházejí informace o nezvyklém ruchu na některých letištích v rozmezí mezi půlnocí a šestou hodinou ranní. Že by se naopak zvýšil počet turistů toužících po dovolené v Turecku nebo Řecku? Cestovní kanceláře hlásí něco jiného.

Na letišti Kolín-Bonn přistávala v pondělí a úterý jedno letadlo z Turecka a Řecka za druhým téměř s minutovým intervalem. Pak zase letadla odlétala a na cedulích dle svědků stálo destinace „neznámá“. Zatímco přes den přistálo v pondělí pouze jedno letadlo, v rozmezí od půlnoci do rána jich bylo jedenáct. V oficiálních letových řádech informace o těchto letech není. Zde je přehled přistávajících letadel v Kolíně nad Rýnem v pondělí v noci:

00:30 Uhr: Heraklion (Griechenland)

a v úterý: 00:40 Uhr: Thessaloniki (Griechenland)

00:55 Uhr: Istanbul (Türkei)

00:55 Uhr: Adana (Türkei)

01:25 Uhr: Izmir (Türkei)

01:25 Uhr: Istanbul (Türkei)

01:50 Uhr: Adana (Türkei)

02:25 Uhr: Antalya (Türkei)

02:40 Uhr: Antalya (Türkei)

02:45 Uhr: Antalya (Türkei)

02:50 Uhr: Antalya (Türkei)

04:20 Uhr: Ankara (Türkei)

05:35 Uhr: Nador (Marokko)

06:05 Uhr: Izmir (Türkei)

Zde úterý:

00:55 Uhr: Istanbul (Türkei)

00:55 Uhr: Adana (Türkei)

01:25 Uhr: Izmir (Türkei)

01:55 Uhr: Antalya (Türkei)

02:40 Uhr: Antalya (Türkei)

02:50 Uhr: Antalya (Türkei)

03:55 Uhr: Istanbul (Türkei)

04:10 Uhr: Marsa Alam (Ägypten)

05:30 Uhr: Istanbul (Türkei)

06:05 Uhr: Izmir (Türkei)

Totéž v menším se odehrávalo v Düsseldorfu a Hannoveru. Ve Wunstorferu je pouze vojenské letiště Bundeswehru, kde nepřistávají normálně civilní letadla. Přesto si místní všimli, že zde již nějaký čas přistávají v noci civilní osobní letadla a následně opouští letištní areál velké množství autobusů. Jakoby se něco mělo ukrýt před veřejností. Nakonec se německá kancléřka po teroristickém útoku v Mnichově vyjádřila jasně: „Wir schaffen es“. Tak se zřejmě vláda odhodlala řešit nespokojenost obyvatelstva a dováží „odborné pracovní síly“ potajmu. Ukáže-li se informace o leteckém dovozu migrantů jako pravdivá.

Jistě se brzy ozvou další svědci a skutečnost nebude možné před veřejností utajit. Možná jsou to právě tyto informace, které nám prezident Zeman zamlčel. Evidentně ale jsou politici zklamáni nepochopením voličů pro ilegální a nekontrolovanou migraci do Evropy.

Jak řekl německý prezident Joachim Gauck v rozhovoru pro německý rozhlas:“ Elity jsou v pořádku, jenom obyvatelstvo momentálně není v pořádku“.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.