Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Somálec v Anglii znásilnil dívku. Nevěřil jí, že je panna, protože je bílá

By  úno 12, 2018

Somálec dostal v Anglii 11 let vězení za znásilnění nezletilé dívky, které nevěřil, že je panna, “protože byla bílá”, informuje Daily Mail. (Foto Facebook)

I přes vysoký trest si pravděpodobně neodsedí více, než 5 let. Případ se ani nevyšetřoval jako zločin z nenávisti, ačkoliv Ahmed Abdoule ve své výpovědi projevil vůči rasové příslušnosti své oběti opovržení. Není ani jasné, zda bude po odpykání trestu deportován. Migranty z velkých rodin, což je Somálcův případ, je těžké deportovat kvůli jejich “právu na soukromý a rodinný život”.

Porota vyslechla, že 33-letý Somálec svou oběť znal, a když se mu podařilo jí vylákat k sobě domů, zamkl dveře. Dívka křičela a prosila, aby jí nechal jít, ale Abdoule prý vzal ostrý kus dřeva, který ji zatlačil na břicho a donutil jí jít do pokoje, kde jí dřevo držel proti krku a znásilnil ji.

Soudce Somálci řekl: “Řekla vám, že je panna, aby vás zastavila. Vy jste ji odpověděl, že to nemůže být pravda, protože je bílá. Řekl jste ji, ať se na vás nedívá, a přetáhl jste ji tričko přes obličej a řekl jste ji, že nechcete, aby se na vás dívala, když ji budete znásilňovat.”

Po útoku Somálec své oběti řekl, že se mu to líbilo, a že není jediná dívka, která bude potrestána. Když ji pak odvezl pryč a vysadil z auta, řekl, že ji zabije, pokud někomu něco řekne.

Dívka soudu sdělila, že se nyní necítí dobře ani doma. “Nejsem schopná se bavit s chlapci ani muži.”

“Když jsem byla mladší, zůstávala jsem dlouho venku a máma mě varovala, abych to nedělala, že se mi něco může stát. Nikdy jsem jí neposlouchala. Měla pravdu.”

Dívčina matka u soudu prohlásila, že cítí, že jako máma selhala.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.