Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Úspěchy” vakcín B. Gatese. V Africe vakcíny zabily víc dětí než nemoci, před kterými měly chránit...

By  lis 11, 2020

Nadace manželů Gatesových je velkým propagátorem plošného očkování proti nejrůznějším nemocem. (Foto: Pickpik)

Loading...

Jako pokusná laboratoř jim slouží africké děti. Vlajkovou lodí jeho nadace byla DPT vakcína (záškrt, pertussis (dávivý kašel) a tetanus).

Jenže jak se při následném zkoumání dětské populace v Guinea Bissau (https://childrenshealthdefense.org/news/the-bill-gates-effect-whos-dtp-vaccine-kills-more-children-in-africa-than-the-diseases-it-targets/), kde Gatesova nadace provedla ve spolupráci s WHO (světová zdravotnická organizace) a GAVI (nadace výrobců vakcín) ukázalo překvapivé zjištění. Očkované děti měly 10 krát vyšší úmrtnost něž neočkované děti! Očkované děti tedy byly údajně chráněny proti výše uvedeným nemocem tak úspěšně, že začaly umírat na úplně jiné příčiny. Vakcíny oslabily jejich imunitní systém natolik, že zemřely na nemoci, které neočkované děti vůbec nedostaly! Jelikož studii (ke stažení zde - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5360569/) sponzorovala norská vláda a doktoři S. Mogensen a P. Aaby, kteří jsou oba podporovatelé plošné vakcinace, tak lze vyloučit, že byla záměrně zkreslená. Naopak oba lékaři byli výsledky skutečně šokováni. Výsledek by asi nejlépe shrnul starý vtip z lékařského prostředí, “operace byla úspěšná, pacient zemřel”.

Od DPT vakcíny se v USA a západní Evropě ustoupilo již v 90. letech minulého století po “nevysvětlitelném” úmrtí a vážném ochrnutí tisíců očkovaných dětí. Jenže pro nějaké černé děti v Africe je asi stále dost dobrá, že?!

Je jistě náhodou, že B. Gates je rovněž nadšeným propagátorem depopulace planety. Jak asi jsou tyhle jeho eugenické sociální experimenty a vakcinace dohromady? Co myslíte? Necháte si naočkovat jeho koronavirouvou vakcínu? Přihlásí se mezi testovací dobrovolníky prof. Prymula s rodinou, který je zastáncem plošného povinného očkování?

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

celebrity news

Lajkit.cz

 
 

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.