Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Hillary Clinton je po smrti! Americká televize ABC po této informaci přerušila vysílání. Od té chvíle všichni mlčí. Má dvojníka?

By  zář 19, 2016

Neuvěřitelné drama se odehrává okolo zdravotního stavu a budoucnosti Hillary Clinton. Včera večer americká televize ABC, konkrétně její 7. kanál v New Yorku, v domovském státě Hillary Clinton, přinesl šokující informaci v hlavním vysílacím čase v pořadu Eyewtiness News (zprávy očitých svědků), že Hillary Clinton je po smrti. Vzápětí stanice usekla vysílání.

Známý moderátor Joe Torres oznámil, že přináší bleskovou zprávu o smrti demokratické kandidátky. Televizní stanice na to reagovala odpojením vysílání. Ovšem daleko hrozivější je to, co následovalo potom. Naprosto nic! Média v USA mlčí, volební kampaň Clintonové mlčí, nikdo se k této věci nechce vyjadřovat. Vedení redakce Infowars.com, ústředního serveru americké alternativy okolo Alexe Jonese, se proto rozhodlo, že zavolá do redakce ABC a pokusí se zjistit, co se doopravdy stalo. Výše uvedené video zachycuje celou událost a reakce zaměstnance ABC. Informaci podle všeho vložil někdo do čtecího zařízení, ze kterého moderátoři zpráv čtou texty.

Stanice ABC, Kanál 7, oznamuje bleskovou zprávu o úmrtí Hillary Clinton.

Není ale vůbec jasné, jestli tato informace se do čtecího zařízení dostala omylem, úmyslem, anebo jde o pravdivou informaci, kterou ale ještě neměla televize zveřejnit, protože k tomu není správná chvíle. Další podivností je, že nešlo jenom o chybu na čtecím zařízení, ale i v grafickém studiu redakce, kdy někdo změnil panelovou grafiku moderátorského pultu do červené barvy s nápisem „Breaking News“, tedy blesková zpráva. A to je další ruční práce, kterou musí nařídit režie. To ukazuje na to, že nemohlo jít jen o chybu na čtecím zařízení. Velmi podivné reakce editora ABC, který redakci Infowars docela podivným způsobem vysvětloval celou kauzu, zcela jasně ukazují, že mainstreamová televize ABC, která je dlouhodobě považována za informační hlásnou troubu Demokratické strany (podobně jako Fox News má nálepku hlásné trouby Republikánů), neuvedla tuto zprávu asi omylem, ale jde o informaci z interního zdroje. A teď opravdu velký pozor. Důležitá souvislost s jinou událostí, o které jsme včera přinesli na AE News video.

 

Hillary má dvojnici, která jí už možná i nahradila…

Lidé z okolí kampaně Clintonové začali upozorňovat na americké alternativě, že video s telefonickým rozhovorem Clintonové a Andersonem Cooperem na CNN zachycuje hlas ženy, který nepatří Hillary Clinton. Zde na AE News tento telefonický rozhovor je zachycen na začátku reportáže ve videu v tomto článku zde. Jiná videa na YouTube si všímají, že Hillary, která byla odvezena z ceremoniálu v New Yorku a Hillary, která o několik hodin později opouští byt své dcery Chelsea, jsou dvě různé ženy, s různými rysy tváře a naprosto odlišným vlasovým porostem, nosy a stavem pleti.

Stejně tak je podivné, že Hillary volala Andersonu Cooperovi do CNN po telefonu a ani jednou nezakašlala. Pokud budeme uvažovat, že má zápal plic, což je život ohrožující zdravotní stav, tak je velmi zvláštní, že při volání do televize má vyrovnaný hlas bez známky problémů. Informaci o tom, že Hillary má dvojníka, přinesl i list The Huffington Post. Stejně tak britský DailyMail informoval o téměř dokonalé dvojnici Hillary Clinton, která se rozhodla dát výpověď v reklamní agentuře a chce se živit na plný úvazek jako dvojnice Hillary. Posuďte sami zde, že Teresa Barnwell je od Hillary k nerozeznání. Zpráva je z poloviny června. Dost času na to, aby už teď pracovala pro kampaň Hillary jako její dvojnice.

Vlevo stará žena s vráskami okolo očí a tmavší pletí, o několik hodin později před bytem dcery Chelsea je mladší žena, bez vrásek a se světlou pletí a zakulaceným nosem na špičce.

 

Hillary střídá žena bez vrásek a s kulatější špičkou nosu

Lidé si všímají, že při svědčení v Kongresu ve věci jejích emailů seděla za stolem velmi zestárlá žena, zatímco v televizi se ukazuje velmi často osoba s dokonale vyhlazenou tváří, jinak rostlými vlasy a jiným účesem. Informace o smrti Hillary Clinton může být do značné míry i pravda, ale je otázkou, jestli místo po ní nepřevezme její dvojnice. Tahle konspirace je natolik šílená, že mi přijde naprosto absurdní a neseriozní. Kdyby ovšem… kdyby ovšem v nedávné minulosti ke stejnému a zdánlivě absurdnímu podvrhu už nedošlo. Původ a identita Baracka Obamy je známým příkladem toho, že do role prezidenta mohou elity jako loutku dosadit i naprostého cizince, udělat mu papíry, minulost, rodný list, kompletně všechno. Barry Soetoro je dnes Barack Obama.

Hillary a její dablérka.

Pod lampou je největší tma. Toto přísloví přesně ukazuje drsnou skutečnost okolo Hillary Clinton. Televize ABC tvoří páteř amerického zpravodajského mainstreamu a do jejího vysílání se nesmí žádné hoaxy a nepotvrzené zprávy dostat. Televize má desítky kontrolních mechanismů a několik lidí současně kontroluje obsah toho, co je poskytováno moderátorům do živého vysílání. Výmluva, že někdo „omylem“ v režii ABC zadal do čtecího zařízení informaci o bleskové zprávě k smrti Hillary Clinton, je stejně tak nesmyslná, jako kdyby Česká televize v Událostech oznámila, že zemřel jejich oblíbenec Václav Havel, aniž by to měla stokrát a stokrát ověřené. Stanice ABC je totiž úzce propojena s Demokratickou stranou a nelze uvěřit tomu, že by pohřbili Hillary Clinton v hlavním vysílacím čase omylem. Televize ABC má určitě své zdroje přímo v blízkosti Hillary Clinton a takováto zpráva, odvysílaná v hlavním čase, nemůže být omyl. Zbývají tedy dvě možnosti. Buď úmysl, anebo zpráva je pravdivá, ale neměla na veřejnost proniknout. Celou kauzu budeme pozorně sledovat.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.