Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Putin prý nechal otrávit Hillary Clinton. Americká média rozjela kampaň. Trumpovi jde nejspíš o život, varuje ruská televize

By  zář 19, 2016

Ruská televize Rossija 1 přinesla ústy svého ředitele Dmitrije Kiseljova varování Donaldu Trumpovi, že struktury amerických globalistických elit mohou chystat fyzickou likvidaci Donalda Trumpa [http://www.infowars.com/putin-appointed-tv-host-they-may-kill-donald-trump/]. Alex Jones z Infowars.com o tom přinesl reportáž, video s českými titulky je nahoře. Situace je opravdu vážná a mlčení vedení kampaně Clintonové ke kauze ohledně „omylu“ televize ABC, která před 3 dny přinesla zprávu o smrti demokratické kandidátky, pouze nahrává dalším a dalším spekulacím, jaký je ve skutečnosti nejen osud Clintonové, ale především to, jestli má vůbec ještě podporu vlastní strany.

Největší obavy panují z televizních debat, které Hillary opravdu nemusí zvládnout, pokud jí postihne závrať, mdloby nebo další epizoda kašle. Hillary Clinton bude podle informací celé dva týdny na antibiotikách, má být v klidu, v posteli a nevykonávat žádné náročnější aktivity. V ostrém kontrastu s tím je potom oznámení její kampaně, že se Hillary vrátila do kolotoče předvolebních mítinků už včera. Vést volební kampaň s nedoléčeným zápalem plic, je sebevražda, shodují se lékaři v amerických médiích.

Mezitím začala americká globalistická média rozjíždět novou masírku proti Trumpovi a Rusku. Vladimir Putin prý může stát za otravou Hillary Clinton [https://www.washingtonpost.com/news/early-lead/wp/2016/09/12/the-man-who-discovered-cte-thinks-hillary-clinton-may-have-been-poisoned/]. Washington Post dal nebývalý prostor patologovi Bennetu Omalovi, že prý symptomy a příznaky, které Hillary Clinton má, mohou ukazovat na akutní otravu organismu. Takováto spekulace, která spíš patří do prostoru konspiračních teorií, by se normálně objevila na nezávislých serverech, ale skutečnost, že Washington Post dává prostor takovéto spekulaci na hlavní stránce, to ukazuje na naprostou zoufalost a strach z Donalda Trumpa. Vůbec nejde přitom o jeho prezidentství, ale o jeho výroky k normalizaci a dobrým vztahům s Ruskem. Za vším hledejme Rusko. Cokoliv, co se teď děje v USA, stojí obrovský strach globalistů, že by to paradoxně byly zrovna USA, které by pomohly vytáhnout Rusko z izolace, do které byla země uvžena globalistickou vládou Baracka Obamy, tedy americkými globalisty.

Uniklé a hacknuté dokumenty anti-dopingové agentury WADA [3] ukazují, že globalisté používají sportovní akce, jako jsou atletické šampionáty, olympiády a sportovní ligy k tomu, aby ovládali jednotlivé země na úrovni bezstrukturního řízení. Sporty jsou náhražkami válek. Už od starověku byly hry náhradou válečných střetů, kdy panovníci místo armád vyslali k zápolení své zápasníky v turnajích a kdo vyhrál, ten získal sporné území, majetek, právo daní apod. Sport nemá a nikdy neměl nic společného s podporou zdraví nebo zdravého života. Vrcholový sport je toho nejlepším důkazem, kdy po dovršení určitého věku jsou ze sportovců trosky. Sportem k trvalé invaliditě. Tohle přísloví je sice nadnesené, ale ve světě vrcholového sportu zcela pravdivé. A pro globalisty jsou sportovci jako vojáci beze zbraní a sportovní hry jsou válčišti bez krve, kde země a národy mohou bez jediného výstřelu předvádět svoji moc. Tím, že globalisté zakázali Rusům ze značné části účast na Olympiádě, a že dostali úplný zákaz k účasti na Paralympiádě pro tělesně postižené, to jsou všechno vzkazy a symboly globalistů směrem k Putinovi do Moskvy. Jsou to tresty za odpor vůči globalizačním tezím a uznání americké globální nadvlády Pax Americana.

Právě uniklé dokumenty WADA ukazují, že antidopingová federace je spolek gaunerů, kteří povolují používaní dopingu americkým a také dalším západním sportovcům, že povolují používání zakázaných látek, a to po obrovsky dlouhou dobu. Nejde o nějaké léčení časově ohraničené nemoci, angíny, chřipky apod. WADA povoluje západním sportovcům systematické a dlouhodobé „zobání“ zakázaných látek výměnou za poslušnost vlád zemí, kterou sportovci reprezentují. Proto i Petra Kvitová v dokumentech WADA může dlouhodobě brát už několik let povzbuzovací preparáty, zatímco ruští sportovci za prokazatelně zdůvodněné zdravotní a krátkodobé léčby dostávají od WADA zákazy účasti na sportovních akcích ve světě. Dnešní sport v západním světě je zkorumpovaný. Korupce ve FIFA byla jen špičkou ledovce. Organizace WADA je stejnou zločinnou organizací globalistů.

Dosazení Donalda Trumpa do funkce amerického prezidenta by bylo pro americké globalisty systémovou katastrofou, ne nepodobnou Brexitu. Zdaleka nejde u Trumpa jen o jeho snahu normalizace vztahů s Ruskem. Chce více kontrolovat americký bankovní sektor, FED, zadlužování USA a tisknutí peněz. Chce sáhnout globalistům na pohádkové zisky v USA, které vydělávají na úkor americké zaměstnanosti. Donald Trump představuje mnohem více, než jenom politika s proříznutými ústy. Představuje akutní ohrožení pozic, které v USA dosud globalisté kontrolují. Média, banky a FED. Varování z Ruska Donaldu Trumpovi, že mu může jít o život, nesmí republikánský kandidát brát na lehkou váhu.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.