Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Hillary Clinton byla právě politicky vyřízena. Wikileaks uvolnila celý seznam donorů Islámského státu i se jmény!

By  lis 03, 2016

Obecně musím říci, že na rozdíl od všeobecného trendu se domnívám, že čeští řidiči nejsou až tak špatní, jak se nám snaží některá mainstreamová média vštěpovat do hlavy. Přesto mě každý podzim dokáže vytočit doslova do ruda jeden převážně místní zlozvyk - naprosto nelogické užívání zadní mlhovky.

WikiLeaks právě dokončila svoji práci, která započala před několika měsíci. Hillary byla právě odsouzena k smrti! Tohle rozhodně nepřežije! Tohle je příliš! Čistá zrada! Podle Conservative Daily Post: Barack Hussein Obama a Hillary Clintonová jsou zakladateli ISIS. Prokázali jsme to prostřednictvím emailů a dokumentů uniklých z WikiLeaks, ale liberální sdělovací prostředky o tom stále odmítají hovořit.

(pozn.: WikiLeaks=nezisková mediální společnost, která zveřejňuje významné utajované vládní a korporátní dokumenty, při čemž využívá internet k zachování anonymity a nevystopovatelnosti svých zdrojů.)

Koneckonců, jsou stále více zaměřeni na to, co Trump udělal před 11 lety, než na to, co skutečně provedla Hillary.

Kvůli statečným lidem, jako je Julian Assange, jsme obdrželi další důkazy o tom, že Hillary Clintonová je s ISIS spojena více, než se původně předpokládalo.

Uniklý email mezi Clintonovou a Johnem Podestou naznačuje, že „západní rozvědka, americké tajné služby a regionální zdroje“ obvinili Katar a Saúdskou Arábii z „poskytování utajované finanční a logistické podpory ISILU [nebo ISIS] a ostatním radikálním sunnitským skupinám v regionu. “

Odvolávajíce se na potřebu „využívání svých diplomatických a dalších tradičních výzvědných prostředků“ řekla Hillary Podestovi, zatímco tvrdila, že současný vývoj na Blízkém východě byl „důležitý pro USA kvůli důvodům, které se často liší od země k zemi.“

Zvláštní, že Clintonová tvrdí, že Saúdská Arábie a Katar pomáhají financovat ISIS, když její největší sponzorské dary pocházejí od těchto dvou zemí. V další korespondenci z roku 2012, ředitel zahraniční politiky v Clinton Foundation, Amitabh Desai, sjednal pětiminutové setkání s Billem Clintonem výměnou za $1,000,000 „jako narozeninový dárek“.

Email dodává, že malý ale bohatý národ okupující poloostrov Katar by „uvítal návrhy [Clintonovi nadace] na investice do Haiti – zejména do vzdělávání a zdravotní péče.“ Dessai dodal, že zatímco Katar již „poskytl většinu z jeho $20 milionů…[byli] rádi, že mohou zvážit projekty, které navrhujeme“

Nyní vidíme další dva příklady Clintonova zkorumpovaného jednání a jeho propletenosti s národy, které financují ISIS.

Pro ty, kteří nechápou, jak spolu všechny tyto body souvisí, pojďme si zjednodušit, jak toto celé pracovalo pro Hillary.

Hillary, jako státní tajemnice, prodá teroristům velké zbrojní zakázky pouze poté, co jí dají velice velkorysí dar na její „nadaci“. Tyto zbraně, poskytované Hillary a ministerstvem zahraničních věcí, poté prosakují ze Saúdské Arábie, Kataru, Libye až do vytvoření, zásobování a posilování teroristických skupin.

Přesně tímto způsobem byla vytvořena ISIS. Jenomže místo toho, aby je vyhodili do povětří úderem vzdušných sil, se Hillary a Obama rozhodli nechat ISIS na pokoji. Proč? Protože ISIS ležící na Středním východě umožňuje mašinérii Obama/Clintonová vydělávat miliony v osobním zisku z těchto národů v opakujícím se cyklu prodeje zbraní.

Volí si osobní zisk nad odstraněním teroristické skupiny. Nechávají to klesat ke dnu. Jaktože ještě nikdo Hillary nezatknul za všechny tyto kriminální činy? FBI by vás zatkla bez mrknutí oka, kdybyste teď šli na Facebook chválit Alláha a ISIS. To také vypovídá o tom, proč se tak usilovně snaží umlžet Juliana Assangea.

Media o tom všem mlčí. Tohle by bylo ve všech novinách po celé měsíce v případě, že by byl prezident Trump tomuto vystaven. Nevědomí politici nejsou problém. Problém je v nevědomém lidu, který pro ně každé volby hlasuje. Tohle je přesně ten důvod, proč v této zemi potřebujeme změnu a ta začíná Donaldem Trumpem.

Lidé jako Julian Assange se vzdali svých životů pro odhalování korupce ve vládě, avšak umožňování Hillary Clintonové vyhrát tyto volby činí všechny jeho oběti bezvýznamnými.

On nám nabídl příležitost ke vzpouře proti naší tyranské vládě. Šance jako tahle se nenabízí často, ale pokud se nechopíme této příležitosti, budeme trpět další čtyři roky pod útlakem našich zkorumpovaných vládců.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.