Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Pouhé tři země již zůstaly bez Rothschildy vlastněné Centrální banky!

By  lis 04, 2019

Rodina Rothschildů pomalu, ale jistě bude mít jejich Centrální banky v každé zemi tohoto světa, což jim dává neuvěřitelné bohatství a moc. V roce 2000 bylo sedm zemí bez Centrální banky ve vlastnictví nebo pod kontrolou rodiny Rothschildů:

Loading...

- Afghánistán

- Irák

- Súdán

- Libye

- Kuba

- Severní Korea

- Írán

Není to náhoda, že tyto země, které jsou uvedeny výše, byly, a jsou pod útokem západních médií, neboť jedním z hlavních důvodů, proč se tyto země staly v první řadě terčem útoků, je, že nemají dosud Rothschildy vlastněnou Centrální banku.

Prvním krokem k tomu, jak zavést banku v zemi, je přimět ji přijmout nehorázné půjčky, které zemi uvrhnou do dluhů Centrální banky a pod kontrolu Rothschildů.

Pokud země nepřijme úvěr, vůdce v čele této země bude pravděpodobně zavražděn a Rothschildem stanovený vůdce bude nasazen do nové pozice, a v případě, že nepůjde uskutečnit atentát, země bude napadena a Centrální banka bude v zemi založena násilím nebo pod jménem terorismu.

Centrální banky jsou nelegálně vytvořené soukromé banky, které jsou vlastněny bankovní dynastií Rothschildů.

Tato rodina působí více než 230 let a našla si svou cestu do každé země na této planetě. Vyhrožuje každému světovému vůdci, jeho vládě a kabinetu fyzickou a ekonomickou smrtí a destrukcí a pak nasadí své vlastní lidi v těchto Centrálních bankách, aby řídili a kontrolovali peněženku každé země.

Ještě horší je, že Rothschildové také ovládají machinace každé vlády na makroekonomické úrovni a nezajímá je denní proměnlivost našich individuálních osobních životů. Vyjma případů, kdy se dostaneme příliš daleko od řady.

Jediné zbývající země bez Centrální banky vlastněné nebo kontrolované Rothschildy v roce 2003:

- Súdán

- Libye

- Kuba

- Sevenní Korea

- Írán

Útoky z 11. září byly vnitřní záležitostí ospravedlňující invazi do Afghánistánu a Iráku, aby zde byla zřízena Centrální banka.

Jediné země, které zůstávají bez Centrální banky vlastněné nebo kontrolované rodinou Rothschildů v roce 2016:

- Kuba

- Severní Korea

- Írán

Díky podněcování protestů a nepokojů v arabských zemích si Rothschildové nakonec vydláždili cestu ke zřízení Centrálních bank a zbavili se mnoha vůdců, kteří jim ubírali jejich moc.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.