Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Český soud propustil z vazby Afghánce, který se pokusil v nemocnici Na Bulovce znásilnit zdravotní sestru. Prý šlo o nedorozumění a jazykovou bariéru!

By  pro 12, 2016

Nedávno jsme přinesli šokující informaci o tom, že rakouský nejvyšší soud zrušil rozsudek nad vídeňským pedofilním uprchlickým dárečkem z Iráku, který na veřejném bazénu ve Vídni zatáhl na záchodky malého chlapce a tam ho znásilnil.

Jeho obhájce uspěl u nejvyššího soudu s dovoláním, že soudy nižší instance nevzaly na vědomí tvrzení obhajoby, že šlo o kulturní a jazykovou bariéru a Iráčan nerozuměl křiku dítěte „Nein! Nein“ a domníval se, že chlapci se znásilnění líbí, protože podle tradic a obyčejů v Iráku je křik, podle slov obžalovaného, projevem kvalitního sexu a požitku řvoucí osoby. Iráčan šokoval u soudu, když zmínil i ženskou obřízku, že když se provádí bez umrtvení, žena zažije nejhezčí požitek svého života. Iráčan se domníval, že když znásilňuje malého chlapce, tak křik je projevem souhlasu.

Tuto bizarní výmluvu logicky soudy nižších instanci v Rakousku odmítly, ale nejvyšší soud byl jiného názoru. Rozsudek nižší instance proto zrušil a poslal k dopracování a k došetření, jestli opravdu křik dítěte nebo osoby je v Iráku považován za kvalitu sexu a soud požádal kulturního soudního znalce na arabistiku, aby ve věci provedl zkoumání. Křik je opravdu vyžadován v některých arabských komunitách, protože žena, která při styku nekřičí, prý není v pořádku a trpí frigiditou. Mezi islámskými duchovními se traduje, že 99% evropských žen je frigidních, protože mají v sobě dědičné semeno ďábla a můžou se osvobodit od jeho nadvlády pouze sexuální stykem s pravým muslimem. Tuto teorii razí např. větev wahábistů. Křik je proto mezi mladými Araby vysvětlován úplně jinak, než jak to vidí západní kultura.

Když žena křičí, je to pro muslima známka „kvalitního sexu“

No, a jak se ukazuje na poslední kauze v Česku, tento pohled rakouského nejvyššího soudu už přebírají a kopírují i soudy české. Už minulý týden soud pro Prahu 8 svým rozhodnutím propustil z vazby mladého Afghánce, který koncem října zaútočil na zdravotní sestru v nemocnici Na Bulovce, pokusil se jí zatáhnout do prázdného pokoje a tam znásilnit [2]. Napadená začala křičet a útočníkovi se ubránila, protože voláním o pomoc přivolala další kolegy a zdravotní personál. Obhajoba útočníka se ale vytasila s tvrzení, že šlo o nedorozumění a jazykovou bariéru, že mladík se snažil sestru do pokoje natlačit z jiných důvodů. Obhajoba dále vrhla stín podezření na samotnou sestru, že prý jde o tvrzení proti tvrzení, na chodbě nemá nemocnice kamery, takže záznam neexistuje a obhajoba se snaží ze zdravotní sestry udělat rasistku a xenofobku, která si incident v podstatě vymyslela. A soud takový pohled naprosto skandálně přijal a Afghánce z vazby propustil.

Největší vlnu nevole ale vyvolal podivný článek na Seznamu [3], kde autor staví celou kauzu úplně do opačné roviny, že obviněný Iráčan je synem otce, který českým vojákům při okupační, pardon, osvobozovací misi v Afghánistánu pomáhal s tlumočení do/z paštunštiny. Česká republika za jeho služby poskytla jemu a jeho rodině trvalý pobyt v ČR, protože v Afghánistánu by jim hrozil smrt od Talibanu. Celý článek na Seznamu je veden v tom duchu, že tato kauza povedeného synáčka tak může jeho otci zničit status hrdiny a úcty, kterou k němu česká armáda má. Obhajoba tvrdí, že kauza může zničit dobrou pověst rodiny. Okolo celé kauzy bylo ticho, média nedostávala žádné informace, od začátku byla vedena snaha celou kauzu zamést pod koberec. A přesně to se nyní stalo.

Obhajoba: Sestra si znásilnění vymyslela, protože je rasistka a xenofobka!

Zdravotní sestra bude muset nyní v podstatě dokazovat, že si celou věc nevymyslela, že není rasistka a xenofobka, protože se namočila do pěkného maléru. Obvinila synka afghánského tlumočníka, kterého si lampasáci z generálního štábu AČR oblíbili a dali mu za odměnu český „trvalák“, jak se familiérně říká trvalému pobytu. Když může rakouský nejvyšší soud vzít v úvahu bizarní obhajobu o jazykové bariéře kvůli křiku znásilněného malého chlapce, proč by český městský soud v Praze nemohl zrušit vazbu ze stejného důvodu jazykového nepochopení?

Však na alternativě o tom mluvíme neustále, že Arabové přicházejí z jiného kulturního prostoru, kde žena má na trhu přesně stanovenou cenu (např. v indickém muslimském Kašmíru je to 5,000 rupií za zdravou ženu s dobrými zuby a 50,000 rupií za pannu). Zdravotní sestry v Evropě chodí nestydatě oblékané s krátkými sukněmi a často jsou jim vidět nejen kolena, ale i stehna, což je v Islámu mimoverbální souhlas ženy se znásilněním, protože taková žena si podle výkladu Koránu zaslouží zbičovat, protože muže vyzývá svým oblečením k mimomanželskému styku.

Muslimská žena musí být na operačním stole oblečená. Jak ale operovat?

V Německu např. jsou zdravotní sestry instruovány, že musí nosit dlouhé lékařské pláště a místo sukní si mají oblékat lékařské kalhoty, pokud mají na oddělení muslimského pacienta. Sukně jsou naprosto tabu, protože nemocnice by se mohla dostat do problémů s ministerstvem zdravotnictví, že její personál nerespektuje kulturní zvyklosti svých pacientů. Např. pacienti s židovským původem smí nosit na hlavě jarmulky i během magnetické rezonance a jídlo musí nemocnice objednávat košer. V případě muslimských žen je ale problém, protože muslimská žena se nesmí svléknout před jiným mužem, a to ani na operačním stole, může jen před svým manželem a také se může svléknout před ženou, takže ženské pacientky z řad muslimek ošetřují zase jenom lékařky, protože neexistuje, aby muslimská žena šla k mužskému gynekologovi, a to ani v případě, že by byl muslim.

Velký problém nastává u závažných operací, kde v daném oboru vůbec ženy téměř nepůsobí, např. kardiochirurgie. V takových případech manžel pošle ženu do Turecka nebo do Libanonu do islámské nemocnice, kde operaci provede žena, i když třeba ne tak kvalitně. Když se podíváte v českých nemocnicích na ženský lékařský personál, nemají límečky upnuté až ke krku vůbec nikde. Saudové v Dubaji to vyřešili postavením nemocnice, kde pracují němečtí lékaři a lékařky, ale v souladu s Koránem.

Angela Merkel nedávno chválila tuto nemocnici jako příklad multikulturní inkluze. V nemocnici pracují němečtí lékaři podle práva Šaría, velkou část tvoří ženy, aby mohly operovat muslimské ženy bez obav svých manželů, když žena musí při operaci být obnažená. Korán toto normálně neumožňuje, žena by měla nemoc přechodit a překonat s pomocí víry, protože obnažovat se na operačním sále před lékařem je zapovězeno. Nemocnice má vychovat dostatek žen – operatérek, aby bylo vše v souladu s Koránem.

V mnoha případech je u doktorek a sester vidět dekolt. V muslimském světě je něco takového považováno za hrubý přestupek proti mravům a jak je vidět, soudy v Evropě tyto tradice začínají akceptovat. Takže žena si brzy bude moci říct, že za svoje znásilnění Arabem si může vlastně sama. To povede potom v podvědomí k tomu, že i evropské ženy začnou mít strach a začnou se zahalovat. Nejprve vlasy babičkovským šátkem, potom hidžábem, který kromě vlasů zahaluje i celý krk a dekolt a skončí to burkou a zabalením ženy do černé pytloviny.

A cestu k tomu prošlapou redaktoři mainstreamu, kteří omlouvají znásilňování našich žen. Zatímco v Česku se těmto lidem říká „sluníčka“ nebo „sluníčkáři“, v USA mají pro tzv. „dobrosery“ jiný výraz, říkají jim „snowflakes“, tedy sněhové vločky. Je to označení pro americké liberály, kteří prosazují globalistické teze, omlouvají znásilňování ze strany Arabů a ovládají americký mediální mainstream. Na obou březích Atlantiku tak zuří válka o zbytky západní kultury a křesťanství. Jak může někdo dát trvalý pobyt někomu, kdo nezná evropské morální a kulturní limity a meze?

Už brzy v dotaznících, pokud budete chtít získat práci. Pokud označíte sami sebe za bělocha a ne „občana EU“, úřady vás onálepkují za rasistu.

Co kdybyste se v Rijádu procházeli ulicemi v bikinách jako někde na Floridě? Výmluva na západní tradice a obyčeje by vám nepomohla. Soud by vád dal zbičovat, Evropan Ne-Evropan. Zkuste postavit v Saúdské Arábii kostel. Ale v Evropě mešity jim povolujeme stavět. Není to divná nerovnost a nerovnoprávnost obou kultur? Počátek konce západní civilizace spočívá v degeneraci základních hodnot naší civilizace, která byla nositelem světového rozvoje a pokroku posledních několik stovek let. Arabové si budou teď na ulicích znásilňovat české ženy, jak je napadne. Čeká se pouze na vyšší počet muslimů, kterých jev ČR zatím „jen“ okolo 20,000. Silvestrovské slavnosti v Kolíně nad Rýnem pouze odhalily, jaká nás v budoucnu čeká realita. A sestra z Bulovky? Ta by si měla začít shánět dlouhý plášť, kalhoty a šátek.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.