Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Napsala nám slečna Dita: Měla jsem styk s migrantem. Pohlavní. Řeknu vám vše

By  led 06, 2017

KL.cz možná od vtipálka a možná od skutečné „Dity" dostaly dopis, ve kterém pisatelka popisuje svůj vztah k migrantům. S nimi se měla sblížit v Itálii, kam jela na jazykový pobyt. Prý z toho byl nejen zmíněný „styk", ale i hluboká láska. Podle ní je navíc Česká republika velmi xenofobní právě ve vztahu k minoritám. (ilustrační foto)

Loading...

„Nebudu to natahovat, zamilovala jsem se do migranta, jemuž samozřejmě takhle neříkám, přijde mi to nedůstojné, má své jméno, osud a svůj život," uvedla zkraje svého dopisu slečna Dita. Ta k myšlence napsat právě do KL.cz přišla tak, že narazila na několik „ryze proti migrantských článků". Možná nám, alespoň podle svého tvrzení, tímto svým vzkazem otevře oči.

„Migranti, jak jim říkáte, jsou lidé. Zamilovala jsem se do jednoho z nich téměř okamžitě. Bylo to romantické, krásné a intenzivní. A taky jsme spolu měli pohlavní styk. O žádném znásilnění, jak také často píšete, jsem neslyšela. Ani od nikoho v Itálii, s nímž jsem se měla možnost bavit. Netvrdím, že by to tak nebylo, ale mně osobně se nic nestalo a ani mi nic takového nehrozilo. Navíc si od té doby píšeme prakticky každý den mobilem, a jakmile budu mít zase nějaké ušetřené peníze, vypravím se tam, protože můj přítel by do rasistické České republiky nechtěl. Rozhoduje se mezi Německem a Velkou Británii, kde by sice nebyl blíže ke mně, ale určitě by ho tam měli také rádi, stejně jako já, nebo jeho přátelé v Itálii," dodala slečna Dita závěrem.

KL.cz jsou si vědomé toho, že může jít jen o vtip, o žert, jak zaujmout naši pozornost, ale vzhledem k tomu, že se nejedná o žádné útoky či osočování, jsme se „dopis" rozhodli vydat.

Připomeňme zároveň poslední dění v Německu, kam se přítel slečny Dity možná brzy vypraví. Daňoví poplatníci tam, ale i v dalších západoevropských zemích nevěří svým očím. Jak píše britský deník, jejich peníze často nejdou jen chudým a potřebným, ale spíš mazaným a podvodným. Dánské úřady před nedávnem odhalily, že šestatřiceti džihádistům Islámského státu posílaly peníze i dávno poté, co opustili zemi a účastnili se války v Sýrii. Strůjce teroristických útoků v Berlíně zase vystupoval pod osmi různými jmény a pobíral díky tomu stejný počet sociálních dávek.

Tunisanu Anisu Amrimu stačilo upravit si účes, přistřihnout své vousy a přemístit se z jednoho německého města do druhého a místní úřady mu na falešný pas pravidelně vyplácely štědré sociální dávky. Amri se mezitím snažil prostřednictvím internetu spojit s Islámským státem a dozvědět se, jak by měl zkonstruovat bombu, která by zabila co nejvíce německých daňových poplatníků, z jejichž peněz si dlouhé měsíce užíval zahálčivý život.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.